Bransch

Skönhet

Många kliniker och salonger finner ofta en utmaning i att hitta rätt belysning som passar deras verksamhet. På salonger eller kliniker utgör belysningen en viktig del av klinikutrustningen för att kunna ge bästa möjliga förutsättningar för arbetsuppgifterna och resultatet.

Brite Triton eller Brite Tetron är ofta det första valet dermatologer och skönhetskliniker gör. När vi designade Brite började vi med att designa prislappen för att kunna erbjuda fler arbetsplatser belysning i världsklass. Och här är resultatet! Välj mellan Brite, Brite Mid, Brite Triton och Brite Tetron. Eller varför inte kombinera dem allihop. De passar perfekt för hudvård och skönhetsbehandlingar. Brite lämpar sig utmärkt i miljöer för hudvård. Miljöer som kräver koncentration. Miljöer där färger, skuggor och kontraster måste återges på rätt sätt och som inte tillåter att fel förutsättningar gör dig trött eller begår misstag.

Skönhetssalong upplyst av Brite Tetron

Därför är belysning en viktig del av er klinikutrustning

Förutom en förbättrad arbetsmiljö bidrar bättre belysning bland annat till en trivsammare atmosfär. Visste du att flera av våra armaturer har ett indirekt uppåtriktat ljus som ger ett bättre arbetsklimat och en behagligare miljö för patienten? Det beror på att det minskar kontrasten mellan ljuskällan och det omgivande rummet. Förutom att välja förstklassig klinisk belysning kan man öka ljusflödet ytterligare genom att måla väggarna och taken i ljusa färger. Men resultatet beror förstås på vad man har valt för belysning.

Brite Triton

Brite Triton är den näst största armaturen i Brite-familjen.

Brite Triton

Ett populärt val

Arbetar du exempelvis på en skönhetssalong? Då är Brite Triton ett utmärkt val. Brite Triton är utformad för miljöer som behöver en rejäl ljusyta med bästa tänkbara ljuskvalitet.

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.