Bransch

Laboratorium

I laboratorier krävs mycket bra belysning för att kunna säkerställa korrekt provtagning och analys inom områden som t.ex. sjukvård, läkemedelsutveckling och forskning. Här blir valet av laboratoriebelysning avgörande.

Tekniskt arbete i optimal arbetsbelysning

Vilken belysning passar bäst i ett laboratorium där man behöver en hygienisk funktion, optimal ljusstyrka och undvika bländande effekter? Många laboratorium väljer Brite för att belysa en arbetsbänk. Brite finns i 4 olika storlekar. För att optimera ljuset är Brite Triton perfekt eftersom det är en bredare armatur med högra ljusstyrka. Dental-laboratorium behöver en mycket hög ljusstyrka då är Brite optimal. Om man vill kunna reglera ljust så kan man välja till dimmer-funktion. 

Forskare i bra laboratoriebelysning

Brite Tetron Mid är en specialbelysning för dental-lab. Det är en väldigt kompakt belysning som är specialutvecklad för dental laboratorium men kan med fördel användas för andra arbetsytor.

Brite Mid

Brite Mid - Minsta syskonet i Brite-familjen.

Brite Mid

Kraftfullt ljus i kompakt utförande

Brite Mid är det minsta syskonet i Brite-familjen och har samma fördelar som övriga Brite-produkter men är anpassad för kortare arbetsbänkar. Brite Mid är perfekt för arbetsplatser som kräver ett mindre upplyst område som exempelvis en nagelsalong eller en arbetsstation som kräver precision och fokus.

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.