Designed. For your eyes.

Branscher

Olika verksamheter kräver olika typer av belysning.
Bransch

Dental

Arbetar du som tandläkare har du säkert tänkt på att dina ögon ständigt tvingas växla mellan den starka belysningen från undersökningslampan och det omgivande ljuset, som är betydligt svagare väldigt ofta.

Tandläkare undersöker ett barns tänder
d-tec triton 11
Bransch

Skönhet

Många kliniker och salonger finner ofta en utmaning i att hitta rätt belysning som passar deras verksamhet. På salonger eller kliniker utgör belysningen en viktig del av klinikutrustningen för att kunna ge bästa möjliga förutsättningar för arbetsuppgifterna och resultatet.

Bransch

Laboratorium

I laboratorier krävs mycket bra belysning för att kunna säkerställa korrekt provtagning och analys inom områden som t.ex. sjukvård, läkemedelsutveckling och forskning. Här blir valet av laboratoriebelysning avgörande.

Forskare i bra laboratoriebelysning
D-tec VET
Bransch

Veterinärer

Valet av belysning gör större skillnad än man tror för veterinärer och djursjukskötares totala arbetsmiljö. Med rätt belysning kan man t.ex. förebygga misstag som orsakas av svårigheter att koncentrera sig till följd av huvudvärk och ögontrötthet. Dessutom slipper veterinären flimmer, skuggor och bländande effekter.

Bransch

Workplace

Visste du att en högre ljusstyrka ger bättre syn och att du ser kontraster bättre? En typisk kontorsyta erbjuder vanligtvis cirka 1000 Lux, där 3000 - 5700 Lux är rekommenderas för krävande arbetsplatser.

Pigga medarbetare i optimalt arbetsljus
Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.