Om D-TEC

Designad och tillverkad i Sverige

I midnattssolens land skapas dagsljus som tar över när solen tar semester.

Spela videoklipp

Idén bakom D-TEC

Vår idé att erbjuda arbetsplatser bättre belysning kom 1989. Vår strävan var då som nu att erbjuda företag, oavsett storlek, den absolut bästa kvaliteten som kan skapas med modern belysningsteknik. Idag är vi stolta över att lysa upp arbetsplatser från en rad branscher över stora delar av Europa och Asien. När det kommer till designen så ligger den svenska industridesign-duon Fredrik Goffhé och Magnus Burgemeister bakom alla våra produkter. Och vi producerar fortfarande våra lampor i Nossebro i västra Sverige, där allt startade för 30 år sedan.

Belysning för krävande kunder

Målet har hela tiden varit att erbjuda bästa möjliga ljusförutsättningar för de mest krävande kunderna. För oss innebär det att komma så nära världens bästa ljuskälla som möjligt, solen. Våra produkter är designade och tillverkade för att kunna återskapa ett så naturligt dagsljus som möjligt på din arbetsplats. En lysande arbetsplats helt enkelt.

Fem års garanti. Utan hakar.

Efter du har beställt din favorit via en av våra återförsäljare erbjuder vi dig full support och fem års garanti. Och det finns inga hakar, förutom de som håller upp konstruktionen förstås. Besök oss på d-tec.se för att läsa mer.

warrenty-color
D-TEC AB

Varavägen 12
465 94 Nossebro