Handmade in Sweden
Dimmig skog
Om D-TEC

Designad och tillverkad i Sverige

Det är ingen tillfällighet att belysningsinnovationer kommer från Sverige där solen lämnar oss i mörkret stora delar av vinterhalvåret.

Det är med glädje vi kan ge resten av världen nytta av detta faktum.

Idén bakom D-TEC

Vår idé att erbjuda arbetsplatser bättre belysning kom 1989. Vår strävan var då som nu att erbjuda företag, oavsett storlek, den absolut bästa kvaliteten som kan skapas med modern belysningsteknik. Idag är vi stolta över att lysa upp arbetsplatser från en rad branscher över stora delar av Europa och Asien. När det kommer till designen så ligger den svenska industridesign-duon Fredrik Goffhé och Magnus Burgemeister bakom alla våra produkter. Och vi producerar fortfarande våra lampor i Nossebro i västra Sverige, där allt startade för 30 år sedan.

Belysning för krävande kunder

Målet har hela tiden varit att erbjuda bästa möjliga ljusförutsättningar för de mest krävande kunderna. För oss innebär det att komma så nära världens bästa ljuskälla som möjligt, solen. Våra produkter är designade och tillverkade för att kunna återskapa ett så naturligt dagsljus som möjligt på din arbetsplats. En lysande arbetsplats helt enkelt.

Ljussimulator

Utforska vårt ljus

Vill du se hur våra produkter ser ut i olika miljöer? Vill du prova olika funktioner och ljusinställningar? Gå till vår ljussimulator för att upptäcka och utforska våra produkter.

Tandläkarrum upplyst med Clair

LED i världsklass.

D-tec armaturer innehåller LED-komponenter som ger dig ett fantastiskt ljus för att skapa den bästa arbetsmiljön. Vi använder led-ar från Cree som ger dig mesta möjliga ljus, med låg energiförbrukning, utan att kompromissa med kvaliteten och färgåtergivningen. Detta ger en belysning som är snäll både mot dina patienter, miljön och dina ögon. Genom att färgtemperaturen kan varieras (dynamiskt ljus, tillval) så skapas ett ljus som efterhärmar dagens skiftningar och minskar risken för att kroppens biologiska rytm påverkas negativt. Alla D-tecs armaturer är testade av oberoende testorgan och är godkända och certifierade enligt normen IEC 62471:2006 Photobiological safety of lamps and lamp systems. Armaturerna innehåller endast led-ar som är klassade enligt riskgrupp 0 eller 1 och är testade och godkända med mycket god marginal. De uppfyller mycket väl de krav som ställs på belysning i klinisk miljö, och även de rekommendationer som franska ANSES ger när det gäller LED-belysning och exponering för blått ljus.

Fem års garanti. Utan hakar.

Efter du har beställt din favorit via en av våra återförsäljare erbjuder vi dig full support och fem års garanti. Och det finns inga hakar, förutom de som håller upp konstruktionen förstås. Besök oss på d-tec.se för att läsa mer.

Five year warranty
D-TEC AB

Varavägen 12
465 94 Nossebro

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.