Maria Fredriksson - Ljusexpert

Med en bakgrund som kombinerar design och estetik har Maria, etablerat sig som en av industrins absoluta toppexperter inom ljusdesign för krävande miljöer.

Specialiserad på att utforma belysningslösningar för platser med särskilda behov, har Maria gjort sig ett namn genom att ta sig an och framgångsrikt genomföra projekt inom miljöer som industriella zoner, medicinska faciliteter, samt utmanande områden.

"Att ljussätta en krävande miljö kräver mer än bara teknisk kunskap. Det handlar om att förstå rummet, människorna i det och hur ljuset kan användas som ett verktyg för att skapa både säkerhet och skönhet," säger Maria.

Hon har hyllats för hennes förmåga att kombinera säkerhet med estetik, vilket resulterar i belysningslösningar som inte bara uppfyller funktionella krav men även estetiska mål.

Handmade in Sweden
Dimmig skog
Om D-TEC

Designad och tillverkad i Sverige

Det är ingen tillfällighet att belysningsinnovationer kommer från Sverige där solen lämnar oss i mörkret stora delar av vinterhalvåret.

Det är med glädje vi kan ge resten av världen nytta av detta faktum.

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.