Jonas Ternell - Ljusexpert

Jonas, med över tre decenniers erfarenhet inom ljusdesign och belysning, har blivit erkänd som en av branschens främsta experter när det kommer till att skapa ljussättningar för särskilt krävande miljöer.

Genom sin gedigna bakgrund inom ljusdesign har Jonas särskilt specialiserat sig på att leverera lösningar för platser där traditionella ljussystem inte räcker till. Hans arbete sträcker sig från industriella anläggningar och sjukhus till unika projekt.

"Varje miljö har sina unika utmaningar," säger Jonas. "Det handlar inte bara om att kasta ljus i ett rum. Det handlar om att förstå hur ljus påverkar rummets användning, säkerheten för dem som befinner sig där och hur ljuset kan framhäva eller förbättra rummets estetik."

Jonas arbete har inte gått obemärkt. Hans projekt har hyllats för att kombinera funktionalitet med design och för hans sätt att använda ljus för att både förbättra arbetsmiljöer och förhöja estetiska upplevelser.

Handmade in Sweden
Dimmig skog
Om D-TEC

Designad och tillverkad i Sverige

Det är ingen tillfällighet att belysningsinnovationer kommer från Sverige där solen lämnar oss i mörkret stora delar av vinterhalvåret.

Det är med glädje vi kan ge resten av världen nytta av detta faktum.

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.