Vår belysning

Cloud

Sofistikerad & Lugnande

Tänk om tandläkarskräck kunde botas med ljusterapi. Eller om belysningen hos doktorn var något ditt barn berättade om för sina klasskompisar. Nya Cloud erbjuder en ljusupplevelse utöver det vanliga – för både den som arbetar i ljuset och för den som blir undersökt.

Cloud

Cloud har enastående ljusstyrka (4500 lux/1.2 m). Full spec

Cloud

Clair har största ljusytan (1530x670 mm). Full spec

Clair

Stor & Dynamisk

Clair är en stor LED-armatur för kliniska miljöer som levererar maximalt med ljusstyrka och färgåtergivning. Även om Clair är stor ytmässigt, så kommer du förvånas över hur väl den smälter in visuellt in i din arbetmiljö.

Som tillval kan den fås med dynamiskt dagsljus där du kan anpassa ljusstyrka och färgtemperatur för att simulera verkligt dagljus.

Brite
Brite

Flexibel & Kraftfull

Brite är vår modell där vi valt att lägga fullt fokus på ljuskvalitet. När vi designade Brite valde vi att börja med prislappen, för att ge så många som möjligt chansen att uppleva ljuskvalitet av högsta klass.
Brite passar perfekt för tandläkarkliniker, veterinärstationer eller för sjukvård och skönhetsbehandlingar.

Brite Triton
Brite Triton

Ljusstark & Exakt

Brite Triton är den näst störsa armaturen i Brite-serien. Den passar perfekt när du vill lysa upp en större arbetsyta med korrekt färgåtergivning och kraftfull ljusstyrka . Brite Triton går att välja med en varmvit mellansektion för en mjukare ljusbild.

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Har du några frågor eller funderingar kring någon av våra produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.